3 150,00 SEK

Varje 6 månader

Din betalningsinformation lagras på en säker server för framtida köp

GOLDEN HOUR MEMBERS – Medlemsvillkor
Uppdaterad 6 februari 2024. 

Med detta alternativ betalar du 3150 kr idag och sedan 3150 kr igen var 6:e månad. Det är ingen bindningstid eller uppsägningstid efter ditt halvår. Du kan ändra datum för kommande betalningar (till t.ex. 27e) genom att maila oss. Om du vill ändra till månadsmedlemskap kan du göra det när ditt aktuella halvår löpt ut.

Golden hour members är en månadsprenumeration där du mot månads- eller halvårsbetalning får tillgång till en digital plattform med video, guider, texter och audio. Medlemskapet är utan uppsägningstid, och du kan när du vill säga upp ditt medlemskap genom att fylla i formuläret på https://goldenhourmembers.com/ senast två vardagar innan din nästa betalning.

PRIMROSE PHOTO CLUB
Genom att gå med idag, får du dessutom tillgång till vår andra medlemssida Primrose Photo Club, som är helt inriktad på foto och redigering. Om du säger upp medlemskapet hos Golden hour members, försvinner tillgången till dubbelmedlemskapet. 

KURSMATERIAL
Alla månadsavsnitt publiceras på kurssidan samt i Facebookgruppen varje måndag. Du riskerar aldrig att förlora material då länkar till nedladdningar för materialet skickas ut i slutet av varje månad. Du kan också alltid nå föregående månad under nästkommande månad, för extra tid att ladda ner.

Det åligger medlemmens eget ansvar att ta del av och ladda ner tillgängligt material.

I ditt medlemskap ingår även tillgång till extramaterial i form av "Masterclasses". Dessa videos/guider är inte nedladdningsbara, men du har tillgång till avsnitten så länge du är medlem. 

ÅNGERRÄTT
Då medlemssidan utger digitala produkter med nedladdning direkt efter ditt köp, kan inte ångerrätten tillämpas på ditt medlemsskap.

❤️ 14 DAGAR GARANTI
Vi är så säkra på att du kommer älska medlemssidan, att vi erbjuder en 14 dagar garanti. Om du inte känner dig 100% nöjd, får du lov att utnyttja garantin och få pengarna tillbaka. 

Du skickar då ett mail till oss inom 14 dagar från att du blev medlem, och beskriver kort varför du inte är nöjd, så ordnar vi en återbetalning inom 7 arbetsdagar. 

Garantin kan inte utnyttjas efter 14 dagar passerat, utan då måste du säga upp medlemskapet enligt villkoren. 

Om garantin genomförs, behöver du radera samtligt material som du laddat ner. Detta får inte användas på något sätt. Överträdelse beivras. 

LAGRING AV UPPGIFTER
Dina betalningsuppgifter sparas inte i våra system, utan krypteras via betalsidan Stripe som är en av världens största och tryggaste betalningsleverantörer. Dina medlemsuppgifter (email, adress) lagras endast i syfte att ge dig information kring ditt medlemskap. Genom att fylla i formulär och betala avgift godkänner du hanteringen av dina personuppgifter.

ÅLDERSGRÄNS
Enligt lag behöver du vara 18 år för att teckna ett medlemskap online. Är du under 18 år behöver dina föräldrar stå på medlemskapet, men du kan använda din egen mailadress.

RESPEKT & VÄNLIGHET
Vi värnar om att ha respekt och kommunicera med varandra med vänlighet och förståelse. Vi pratar inte illa om varandra, utan vill främja en positiv stämning i medlemskapet. Om en medlem uppträder otrevligt/respektlöst mot medarbetare/andra medlemmar på något sätt, kan en varning skickas ut. Om beteendet upprepas, har vi rätt att ta bort medlemmen utan förvarning. Det går inte att överklaga beslutet, och medlemmen har rätt att gå med igen efter 6 månader om hen följer reglerna. Eventuell återstående medlemsavgift återbetalas inom 7-10 arbetsdagar.

BETALNING
Din betalning dras samma dag som du registrerar dig följande månader. Vid utebliven betalning testar systemet att dra igen med ett par dagars mellanrum tills betalningen går igenom, samt skickar ut ett mail till dig. Ingen extra avgift tillkommer vid dessa försök. Om betalning inte registrerats på 7 dagar efter första försöket inaktiveras ditt medlemskap och tillgång till kurssidan och du får gå med vid nästa öppning till aktuella bokningsvillkor.

TEKNISKA PROBLEM
Kurssidan ombesörjs av plattformen Kajabi, en stor och snabb plattform för onlineutbildningar. Vid driftstörningar hos Kajabi kompenseras du med extra inloggningstid utan kostnad, ingen ekonomisk kompensation utgår. Medlemmen ansvarar för att ha uppdaterade drivrutiner på dator och webbläsare för bästa upplevelse, Golden hour members ansvarar inte för enskilda tekniska problem, men ger support med tips på lösningar vid t.ex problem av nedladdning.

PLATTFORM
Om Golden hour members stänger, meddelas medlemmar senast 3 månader innan via email. Har medlemmen betalt för längre period betalas detta tillbaka inom 7 dagar efter stängning. 

SPRIDNING AV MATERIAL
Medlemmen har rätt att ladda ner nedladdningsbart material och använda fritt för privat bruk. Detta material får inte på något sätt spridas vidare eller användas som utbildningsmaterial.

SUPPORT
För teknik/betalningsfrågor får du hjälp genom att maila [email protected]. Har du övriga frågor kring innehåll är du varmt välkommen att ställa frågorna i vår gemensamma Facebookgrupp. Frågor besvaras endast under livesändning eller kommentarer i gruppen, inget via PM. Emelie och administratörerna svarar på frågor helgfria vardagar mellan 9-17, räkna med 1-2 dagar i svarstid.

VILLKOR
Dessa villkor gäller tillsvidare. Golden hour members har rätt att ändra dessa villkor utan godkännande i förväg. Inga prishöjningar sker i ett aktivt medlemskap, enbart om du väljer att gå ur och går med igen, då det är aktuella priset som gäller. 

Nu behövs bara ett klick på knappen för att bli medlem! 

MINIKURSER - VÄRDE 4300 KR!

När du går med idag, får du våra tre nya minikurser på köpet - värde hela 4300 kr!

   FEM FOTOBOKNINGAR
Fördjupade marknadsföringsstrategier för att fånga in nya bokningar! I kursen går jag igenom t.ex. "FOMO-strategin", övertyga tveksamma partners, eller "Drömbilden". Denna kurs är värd mer än ett helårs medlemskap, tro mig ;-)

VÄRDE 1900 KR

   FOTOGRAFENS HEMSIDA
Har du allt som krävs för att få dina besökare att bli bokningar? I denna kurs vägleder jag dig genom alla viktiga sidor (och de du ska skippa!). Efter kursen har du ökat sannolikheten REJÄLT och är nu redo för kunderna! 

VÄRDE 900 KR

   KUNDKRISHJÄLPEN
Är det stiltje i bokningarna? Vår nya trygga kurs "Kundkrishjälpen" hjälper dig checka av alla viktiga steg, så att du inte missat något längst vägen. När du gått igenom kursen, får du dessutom skicka in ett personligt formulär för att få mina ögon på din verksamhet. Detta ingår som medlem. 

VÄRDE 1900 KR

PRIS FÖR DESSA MINIKURSER: 0 kr extra - ingår när du går med nu!

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Golden hour members (halvårsvis)

💎 INGÅR MED HALVÅR: 
Vår VIP version av "Golden hour templates" med över 100 actions/presets samt alla våra effekter, värde över 10 000 kr! 

Välj själv hur du fortsätter efter ditt halvår, du behåller alltid samma pris! 

"Jag tyckte först kostnaden var lite mycket, nu vill jag ALDRIG gå ur det här medlemskapet!" Therese, medlem 

ALLT DETTA INGÅR SOM HALVÅRSMEDLEM: 

  Halvårsmedlemskap i Golden hour members.  

✓  Nytt tema varje vecka, med fokus på arbetsflöde, kamma in bokningar, sociala medier eller tro på dig själv. 

 5-6 livesändningar varje månad (ex. gruppmöte, feedback på hemsida/sociala medier, redigering samt Q&A).

 Fri tillgång till kursbiblioteket, med närmre 100 fördjupade avsnitt inom marknadsföring, sociala medier, driva företag och varumärke. 

✓ Avtalsmallar, Över 100 st. Actions/ Presets, färdiga inlägg och mallar till annonser, formulering, magazine, prislista och mycket mer! 

 Obegränsad support & hjälp i Facebookgruppen. 

  14 DAGAR GARANTI - Om du inte är 100% nöjd, får du pengarna tillbaka. 

 Hjälp från 20 grymma gruppexperter (teknik, bokföring/driva företag, hemsida, Lightroom, och mycket mer!) i vår community.

 Inbjudan till lyxiga medlemsworkshops i hela landet (Malmö till Luleå), som kostar 600-2000 kr/person. Det ingår även tre träffar per år som är gratis. 

 Rabatt hos fyra stora företag (Cyberphoto, Mii-Estilo, Prints by DKJ, Matching Look)

 Ingen bindningstid eller uppsägningstid! Säg enkelt upp efter ditt halvår om du inte vill fortsätta. 

 

 

Fina ord:

Jag har i flera år fotograferat, och tänkt jag borde göra något mer seriöst av det och inte bara ta 850:-/fotosession. Jag vet ju att det är värt så mycket mer. Att vara medlem i Golden Hour members har verkligen kickstartat mig och boostat mig att: ta mer betalat (jag är värd det), marknadsföring (jag trodde jag hade koll, men ack så fel jag hade).Aldrig har jag ångrat att jag blev medlem, tyckte först 500:-/månad var lite mycket, men skulle prova...nu vill jag ALDRIG gå ur den här medlemskapet!

Therese Fredriksson

Helt fantastiskt! 😍 Jag trodde aldrig att jag skulle bli så fast i en sida som jag blivit med denna, det har hjälpt mig så otroligt mycket och min motivation till att utveckla mitt företag har blivit så stor. Att Emelie bryr sig så mycket om sina medlemmar och verkligen brinner för att hjälpa oss gör det lite extra värt att vara medlem, det är så roligt! Även att hon bjuder på sig själv och får det att kännas som att man sitter och lyssnar på en kompis 😀 Jag är SÅ glad att jag blev medlem och det har verkligen fått mig att ta fotograferingen till en ny nivå, TACK! ❤️

Nellie Ceder

Golden members är helt fantastiskt! Så mycket material! Har redan lärt mig så otroligt mycket för så lite pengar. Emelie är en fantastisk lärare utan tvekan! Ser fram emot att kunna åka på medlemsworkshops och få ta del av allt material som dyker upp i framtiden på kurssidan. Jag är helt såld!

Terese Wallin

Mind blown! Helt ärligt! Jag vart så otroligt inspirerand när jag öppnade materialet vi fick ta del av. Jag fick tillbaka lite av den känslan jag hade i början med en ny kamera då jag känt mig lite låg i både inspiration och energi på fotograferandet. Så det gav en välbehövlig kick och det är jag otroligt tacksam för! Så det finns ingen tvekan om att fortsätta vara medlem här!

Cathrin Bäckström

Jag kan helhjärtat säga att detta är en av dom bästa investeringar jag gjort både för mig själv och mitt företag. Golden hour members är inte bara en vanlig medlemssida med video och information, nej, i denna grupp blir VARJE individ sedd och hörd oavsett hur långt man kommit i sitt företagande och/eller fotograferande. Inga frågor är för små eller dumma, peppen man får är ovärderlig! Emelie är någonting utöver det vanliga och med ett stort hjärta. TACK ❤

Ellinor Hersberg